12 أبريل، 2012

طاجن لحمة بالبصل والفلفل الحار


  http://t.alsaadnews.com/photo/4f442f6bdc676.jpg
المقادير: لحم بتلو او لحم كباب حله علشان يستوى بسهوله
وبصل
وتوابل
وملح
وفلفل حار
وقرفه التحضير: نضع السمن وعليه اللحم ونشويه حتى ياخذ لون بنى
وبعدين نشيلها لما تبقى كده
وبعدين نضع مكانها البصل المقطع بنفس الطريقه ديه
ونبدا نشوحه مكان تحمير اللحم ونضيف عليه الفلفل الحار
لحد مايبقى كده
وبعدين نضع عليه التوابل والقرفه ما عدا الملح ثم نضع اللحم و2 كوب ماء الطبخ: لما يغلى نضع الملح و نضعه فى طاجن او صينيه وندخله الفرن نحمر الوش وممكن نسوى فى الحله بس
وده شكله لما طلع من الفرن

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق